Ryby i owoce morza
Zamówienia
zamowienia@tomax.katowice.pl
605 237 814
- Aquadelle (Ateryna zwyczajna)
- Baramundi świeży
- Barwena
- Barwena różowa patroszona
- Bonito / Pelamida
- Bouillabaisse-Fischmischung
- Brzana (Włoska Barwena)
- Cefal pospolity / grubowargi / Mugil / Aldrycheta
- Czarniak – filet bez skóry
- Dorada Royal
- Dorada Royal – filet ze skórą
- Dorada różowa
- Dorada różowa – filet ze skórą
- Dorsz – bez głowy
- Dorsz – filet, bez skóry
- Dorsz – polędwiczki /Loinsy
- Dorsz filet
- Golec zwyczajny „Arctic Char”
- Graniec koralowy – filet
- Graniec koralowy
- Halibut biały bez głowy
- Homar EU
- Homar Kanadyjski – żywy
- Homarce / Langustynki
- Jesiotr – filet bez skóry – ok.1-1,5 kg/szt., Francja
- Jesiotr – patroszony
- Jeżowiec
- Kalmar
- Kałamarniczki śródziemnomorskie
- Karmazyn
- Karmazyn czerwony – filet bez skóry
- Krab francuski
- Krewetki gotowane, świeże
- Krewetki morza półn., świeże, bez skorupki, samo mięso
- Kurek – filet ze skórą
- Kurek sinopłetwy świeży
- Łosoś norweski – filet ze skórą
- Łosoś norweski patroszony cały
- Łosoś Saumon De France
- Łosoś szkocki „Loch Duart”
- Makrela Atlantyk
- Małże – mule/omułki
- Małże Amandes nurvor
- Małże Bouchon
- Małże Fasolari
- Małże francuskie Palourdes
- Małże nożenki Szkocja
- Małże małgiew piaskołaz nurvor
- Małże serca
- Małże św. Jakuba – samo mięso w zalewie, bez skorupy
- Małże św. Jakuba w skorupie, świeże
- Małże Venus (Praier)
- Małże Vernis
- Małże Vongole Veraci
- Mątwa baby
- Mątwa oczyszczona
- Miecznik – filet ze skórą
- Okoń morski/Sea bass/Labrax – filet ze skórą
- Okoń morski/Sea bass/Labrax
- Okoń Nilowy z Jeziora Wiktorii w Afryce, filet bez skóry
- Ostrygi Belon
- Ostrygi Fine de Claire
- Ostrygi Tsarskaya
- Ośmiornica – świeża
- Ośmiorniczki mini, baby – Moscardini, Polipetti
- Papugoryba – filet ze skórą
- Papugoryba/Scarus
- Piotrosz / St. Pierre
- Plamiak/ Łupacz – polędwiczki (loins) bez skóry
- Płastuga patroszona świeża
- Pstrąg tęczowy – filet ze skórą
- Pstrąg tęczowy – świeży
- Pstrąg z morza arktycznego
- Pstrąg złoty potokowy, patroszony
- QSFP Barwena
- QSFP Barwena różowa patroszona
- QSFP Homarce / Langustynki
- QSFP Loup de Meer lowiony
- QSFP Małże św. Jakuba w skorupie
- QSFP Piotrosz / St. Pierre
- QSFP Raja (płaszczka) – skrzydło
- QSFP Sola Morska
- QSFP Żabnica/ Diabeł morski/ Lotta
- QSFP Żabnica/ Diabeł morski/ Lotta – filet bez skóry
- Raja – (płaszczka) – bez skóry
- Raki Cannocchi (Ustonogie, Stomatopada)
- Red Snapper/ Lucjan Czerwony – filet świeży ze skórą
- Red Snapper/ Lucjan czerwony świeży
- Ryba Kingfish patroszony
- Sandacz – filet ze skórą
- Sandacz
- Sardela śródziemnomorska
- Sardynki – filet ze skórą
- Sardynki śródziemnomorskie
- Scholle m.K.
- Skorpena
- Śledź – zielony patroszony
- Sola Dover
- Sola Szkarłacica
- Sum – filet świeży, bez skóry
- Szczupak
- Szczupak morski
- Ślimaki morskie Bulot
- Troć wędrowna – filet ze skórą
- Troć wędrowna – patroszona
- Tuńczyk – „Bluefin” filet bez skóry
- Tuńczyk – Super Sashimi, filet bez skóry
- Turbot – patroszony – dziki
- Turbot Baby dziki
- Węgorz – świeży
- Witlinek – filet bez skóry
- Zębacz – filet bez skóry
- Żabnica/ Diabeł morski/ Lotta – bez głowy
- Żabnica/ Diabeł morski/ Lotta – filet bez skóry
- Żabnica/ Diabeł morski/ Lotta – policzki
- Żabnica/ Diabeł morski/ Lotta – z głową
- Żabnica/ Diabeł morski/ Lotta – wątróbka świeża