Ryby i owoce morza

Zamówienia

  • Aquadelle (Ateryna zwyczajna)
  • Baramundi świeży
  • Barwena
  • Barwena różowa patroszona
  • Bonito / Pelamida
  • Bouillabaisse-Fischmischung
  • Brzana (Włoska Barwena)
  • Cefal pospolity / grubowargi / Mugil / Aldrycheta
  • Czarniak – filet bez skóry
  • Dorada Royal
  • Dorada Royal – filet ze skórą
  • Dorada różowa
  • Dorada różowa – filet ze skórą
  • Dorsz – bez głowy
  • Dorsz – filet, bez skóry
  • Dorsz – polędwiczki /Loinsy
  • Dorsz filet
  • Golec zwyczajny „Arctic Char”
  • Graniec koralowy – filet
  • Graniec koralowy
  • Halibut biały bez głowy
  • Homar EU
  • Homar Kanadyjski – żywy
  • Homarce / Langustynki
  • Jesiotr – filet bez skóry – ok.1-1,5 kg/szt., Francja
  • Jesiotr – patroszony
  • Jeżowiec
  • Kalmar
  • Kałamarniczki śródziemnomorskie
  • Karmazyn
  • Karmazyn czerwony – filet bez skóry
  • Krab francuski
  • Krewetki gotowane, świeże
  • Krewetki morza półn., świeże, bez skorupki, samo mięso
  • Kurek – filet ze skórą
  • Kurek sinopłetwy świeży
  • Łosoś norweski – filet ze skórą
  • Łosoś norweski patroszony cały
  • Łosoś Saumon De France
  • Łosoś szkocki „Loch Duart”
  • Makrela Atlantyk
  • Małże – mule/omułki
  • Małże Amandes nurvor
  • Małże Bouchon
  • Małże Fasolari
  • Małże francuskie Palourdes
  • Małże nożenki Szkocja
  • Małże małgiew piaskołaz nurvor
  • Małże serca
  • Małże św. Jakuba – samo mięso w zalewie, bez skorupy
  • Małże św. Jakuba w skorupie, świeże
  • Małże Venus (Praier)
  • Małże Vernis
  • Małże Vongole Veraci
  • Mątwa baby
  • Mątwa oczyszczona
  • Miecznik – filet ze skórą
  • Okoń morski/Sea bass/Labrax – filet ze skórą
  • Okoń morski/Sea bass/Labrax
  • Okoń Nilowy z Jeziora Wiktorii w Afryce, filet bez skóry
  • Ostrygi Belon
  • Ostrygi Fine de Claire
  • Ostrygi Tsarskaya
  • Ośmiornica – świeża
  • Ośmiorniczki mini, baby – Moscardini, Polipetti
  • Papugoryba – filet ze skórą
  • Papugoryba/Scarus
  • Piotrosz / St. Pierre
  • Plamiak/ Łupacz – polędwiczki (loins) bez skóry
  • Płastuga patroszona świeża
  • Pstrąg tęczowy – filet ze skórą
  • Pstrąg tęczowy – świeży
  • Pstrąg z morza arktycznego
  • Pstrąg złoty potokowy, patroszony
  • QSFP Barwena
  • QSFP Barwena różowa patroszona
  • QSFP Homarce / Langustynki
  • QSFP Loup de Meer lowiony
  • QSFP Małże św. Jakuba w skorupie
  • QSFP Piotrosz / St. Pierre
  • QSFP Raja (płaszczka) – skrzydło
  • QSFP Sola Morska
  • QSFP Żabnica/ Diabeł morski/ Lotta
  • QSFP Żabnica/ Diabeł morski/ Lotta – filet bez skóry
  • Raja – (płaszczka) – bez skóry
  • Raki Cannocchi (Ustonogie, Stomatopada)
  • Red Snapper/ Lucjan Czerwony – filet świeży ze skórą
  • Red Snapper/ Lucjan czerwony świeży
  • Ryba Kingfish patroszony
  • Sandacz – filet ze skórą
  • Sandacz
  • Sardela śródziemnomorska
  • Sardynki – filet ze skórą
  • Sardynki śródziemnomorskie
  • Scholle m.K.
  • Skorpena
  • Śledź – zielony patroszony
  • Sola Dover
  • Sola Szkarłacica
  • Sum – filet świeży, bez skóry
  • Szczupak
  • Szczupak morski
  • Ślimaki morskie Bulot
  • Troć wędrowna – filet ze skórą
  • Troć wędrowna – patroszona
  • Tuńczyk – „Bluefin” filet bez skóry
  • Tuńczyk – Super Sashimi, filet bez skóry
  • Turbot – patroszony – dziki
  • Turbot Baby dziki
  • Węgorz – świeży
  • Witlinek – filet bez skóry
  • Zębacz – filet bez skóry
  • Żabnica/ Diabeł morski/ Lotta – bez głowy
  • Żabnica/ Diabeł morski/ Lotta – filet bez skóry
  • Żabnica/ Diabeł morski/ Lotta – policzki
  • Żabnica/ Diabeł morski/ Lotta – z głową
  • Żabnica/ Diabeł morski/ Lotta – wątróbka świeża
Ryby